Sürdürülebilirliğin Stratejiye Entegrasyonu

EELISA European University ortaklığıyla düzenlenen, Gökçe Ceylan ile “Sürdürülebilirliğin Stratejiye Entegrasyonu” etkinliğimizi İnşaat Fakültesi Nahit Kumbasar Konferans Salonu’nda gerçekleştirdik.

Bu eğitimde İstanbul Teknik Üniversitesi'den Bursa Teknik Üniversitesi'ne, Çevre Mühendisliği'nden İşletme'ye, farklı okullardan ve bölümlerden 70'in üzerinde arkadaşımız ile beraber ESG'nin ne olduğu ve önemi hakkında uygulamalı ESG eğitimi aldık.

Bu süreçte hepimiz otomotiv şirketindeki sürdürülebilirlik mühendisleriymişiz gibi hayal ettik ve birlikte ESG verilerini analiz ettik.

Bu noktada hem okullarda hem iş hayatında bölüm ve meslek fark etmeksizin en çok kullanılan araçlardan Excel'den faydalandık. Bu sayede daha önce hiç veri analizi yapmamış arkadaşlarımız da eğitimi takip edip analiz yetkinliklerini geliştirebildiler.

Ekibimize katılarak bizlerle birlikte farkındalik yaratacak atölyeler ve etkinlikler düzenlememize yardım edebilirsin. Fikirlerini dinlemek ve seni aramızda görmek çok isteriz!

• Sürdürülebilirliğin Stratejiye Entegrasyonu 2